Πλατεία Σκρα

“Η ελληνική κουζίνα είναι πλούσια σε γεύσεις και αρώματα.
Είναι αυτή που ξυπνάει μνήμες και συναισθήματα.

Γι’ αυτό την υπηρετούμε!”

Ο κύριος Κώστας, ο νέος σεφ του εστιατορίου και όλη η “ομάδα” τους,
μας περιμένουν με ένα πλούσιο menu χωρίς γλουτένη
στην Πλατεία Σκρα στην Καλαμαριά.

Η “Ταβέρνα στην Πλατεία Σκρα” έγινε πλέον σκέτο “Πλατεία Σκρα”, άλλαξε, έβαλε τα πολύ καλά της, ομόρφυνε κι άλλο, αλλά πάντα παραμένει εκεί να μας εξυπηρετήσει με υπευθυνότητα και άψογη ποιότητα!

facebook.com/plateia.skra

Για την “Πλατεία Σκρα” είχα ακούσει καλά λόγια από φίλους πάσχοντες αλλά και μη! Δεν είχε τύχει να την επισκεφτώ μέχρι πριν από κάποιους μήνες, που είχε φτάσει και το πλήρωμα του χρόνου! Δύο τρεις κουβέντες από πριν με τον κύριο Κώστα, αρκούν για να σε πείσουν να δοκιμάσεις τα πιάτα τους, να αφήσεις τις όποιες έγνοιες σου στην άκρη και να απολαύσεις με καλή παρέα σε ένα όμορφο περιβάλλον ή στο πλακόστρωτο της πλατείας, γευστικά πιάτα, δροσερές σαλάτες, κρέατα νόστιμα και κυρίως σωστά ψημένα ή εναλλακτικά θαλασσινά, συνοδευόμενα με τσιπουράκι ή καλό κρασάκι!

Σε ό,τι έχει να κάνει με τη “φροντίδα” μας, το χωρίς γλουτένη ψωμί που μας περιμένει, οι ξεχωριστές ψησταριές αποκλειστικά για εμάς, οι τηγανητές πατάτες φτιαγμένες προσεχτικά για εμάς σε ξεχωριστό τηγάνι, οι σος και οι μουστάρδες με σήμανση για τα διάφορα dressings, οι χειροποίητες αλοιφές τους αλλά πάνω από όλα, η διάθεση τους για εξυπηρέτηση στο μέγιστο, θα κάνουν την επίσκεψή μας υπέροχη.

Εμείς, όντας μια πολύ μεγάλη παρέα με δυο πάσχοντες, σε μια δύσκολη ομολογουμένως μέρα, εξυπηρετηθήκαμε άψογα, δοκιμάσαμε φρέσκες σαλάτες, αλοιφές, τσακίσαμε σούπερ τηγανητές πατάτες μέχρι τελικής πτώσης και φυσικά απολαύσαμε υπέροχα κρεατικά. Η παρέα, η κουβεντούλα και το συνεχές τσιμπολόι, δεν μου επέτρεψε να βγάλω πολλές φωτογραφίες, αλλά η αλήθεια είναι ότι όλη η παρέα μας έφαγε άψογα, απολαμβάνοντας τα διάφορα εδέσματα!

Στις φωτογραφίες παρακάτω, μπορείτε να δείτε το ξεχωριστό gluten free menu της “Πλατείας Σκρα”! Με ένα τέτοιο πλούσιο menu δε νομίζω ότι μπορεί να μείνει κανείς παραπονεμένος!

Η ποιότητα του φαγητού στην “Πλατεία Σκρα”, η εξυπηρέτηση και φυσικά οι νόστιμες χωρίς γλουτένη επιλογές της, μας εξασφαλίζουν μια ακόμη όμορφη έξοδο για φαγητό στην πόλη της Θεσσαλονίκης!

..εξερευνήστε την υπόλοιπη gluten free Θεσσαλονίκη!_
Μια μέρα χωρίς γλουτένη στο Facebook

“Πλατεία Σκρα”, χωρίς γλουτένη κρεατικά και θαλασσινά, πλούσια σε γεύσεις και αρώματα
Tagged on: