..μια μέρα χωρίς γλουτένη, σηκώθηκες από νωρίς το πρωί, ετοίμασες το πρωινό σου ευλαβικά πάντα gluten free, πλένοντας ενδιάμεσα καμμιά εικοσαριά φορές τα χέρια σου αν ταυτόχρονα ασχολείσαι και με non gluten free πράγματα. Έχεις οργανώσει τις περισσότερες φορές από βραδύς προσεκτικά το δεκατιανό, το μεσημεριανό ή το απογευματινό σου γεύμα και έχεις σκεφτεί κάτι διαφορετικό να ετοιμάσεις το βράδυ για ποικιλία!

..μια ακόμη μέρα χωρίς γλουτένη έχεις προετοιμάσει προσεκτικά την λίστα με τα gluten free ψώνια σου, τα χωρίς γλουτένη προϊόντα που θα αγοράσεις για μη μείνεις ξεκρέμαστος. Βολτάρεις μέσα στα σούπερ μάρκετ και σαν περίεργος γυρνάς κάθε συσκευασία να δεις τα αναλυτικά συστατικά μήπως ξαφνικά βρεθεί μπροστά σου ένας καινούργιος “θησαυρός”.

..μια μέρα χωρίς γλουτένη, είναι μια μέρα που έκανες την κλασική σου πρωινή βόλτα στο διαδίκτυο, για να τσεκάρεις ένα καινούργιο προϊόν gluten free που βγήκε, για ένα νέο μαγαζί που έδειξε ενδιαφέρον να σερβίρει πιάτα gluten free ή για να βοηθήσεις ένα ομοιοπαθή σου – φίλο σου πλέον διαδικτυακό, σε κάποια του ερώτηση.

..μια ακόμη μέρα χωρίς γλουτένη, σημείωσες κανά 2 συνταγές (πόσες ακόμη?) από blogs και sites σχετικά με μαγειρική gluten free, ή σχεδίασες ήδη στο μυαλό σου πως θα μετατρέψεις σε gluten free μια κανονική συνταγή από κάποιο mainstream cooking blog.

..ένα ακόμη πρωινό Σαββάτου χωρίς γλουτένη, αφού δεν μπορείς να πάρεις ζεστό ψωμάκι από τον φούρνο της γειτονιάς, ετοιμάζεις με αγάπη το δικό σου μοναδικό μείγμα σου για κρέπες ή pancakes gluten free, για να μοσχομυρίσει και το δικό σου σπίτι, απλώνοντας στον πάγκο όλα εκείνα τα προϊόντα επάλειψης χωρίς γλουτένη που έχεις, από μέλι και σπιτικές μαρμελάδες μέχρι σοκολατένιες αμαρτίες, ή απλά χαίρεσαι τον εαυτό σου, πετυχαίνοντας για ακόμη μια φορά ένα υπέροχο αυγό ποσέ!

..άλλη μια μέρα χωρίς γλουτένη πέρασε και νιώθεις ευλογημένος για την αγάπη, τη στήριξη, την κατανόηση και την προνοητικότητα της οικογένειάς σου αλλά και των πραγματικών σου φίλων, αυτών που σε έχουν στην σκέψη τους σε κάθε πιθανή μάζωξη.

Μια μέρα χωρίς γλουτένη, είναι ακόμη μια μέρα που σηκώθηκες και νιώθεις καλά!
• Διαβάστε τη συνέντευξή μου στην Karfitsa με θέμα “Πως είναι να ζεις με Κοιλιοκάκη;”


H gluten free καθημερινότητά μου μέσα από αρθράκια μου σχετικά με εμπειρίες μου από μαγαζιά, παρουσιάσεις καταστημάτων, κριτικές για χωρίς γλουτένη προϊόντα, δημιουργικές συνταγές  μου και ο,τιδήποτε μου φαίνεται ενδιαφέρον και ήθελα να το μοιραστώ μαζί σας και φυσικά οι εμπειρίες μου από πολλά χωρίς γλουτένη ταξίδια.Καταστήματα
Νέα και ιστορίες
Συνταγές
Συνεργασίες