Στο blog μου μπορείτε να βρείτε έναν αναλυτικό gluten free οδηγό και τον αντίστοιχο χάρτη, με μέρη που μπορείτε να φάτε, πιείτε ή ψωνίσετε (από αρκετά μεγάλη ποικιλία πλέον) προϊόντα χωρίς γλουτένη στην πόλη μου την Θεσσαλονίκη.


If you plan to come to Thessaloniki and you are looking for gluten free places to visit, you can find a very detailed English Gluten Free Guide and Map of Thessaloniki, with every possible gluten free spot, certified, tried by me, or learned about it but still not visited.

 

If you still fell insecure about your gluten free explorations in the city of Thessaloniki you can contact me and i will try to answer to each and every one of your questions!


Έχω καταγράψει μέρη που ήδη έχουν πιστοποιηθεί από τον σύλλογο “Δράση για την Κοιλιοκάκη” στην έντυπη μορφή χάρτη, που κυκλοφόρησε σε συνεργασία με το Δήμο Θεσσαλονίκης, αλλά και νέα εστιατόρια και μαγαζιά χωρίς γλουτένη που έχουν ανοίξει ενδιάμεσα αλλά και μέρη που γνωρίζουν το θέμα μας και που εγώ προσωπικά εξυπηρετούμαι.

Ένα χρήσιμο εργαλείο για κάθε έναν που επισκέπτεται την Θεσσαλονίκη ψάχνοντας για gluten free spots, για όποιον νέο στο θέμα της κοιλιοκάκης νιώθει χαμένος, αλλά και για όλους εμάς που έχουμε σε ένα σημείο μαζεμένες όλες τις απαραίτητες πληροφορίες.

Προτάσεις για προσθήκες, παρατηρήσεις, σχόλια πάντα ευπρόσδεκτα στο Μιλήστε μου!

Επιπλέον θα βρείτε άρθρα μου με τις ταξιδιωτικές εμπειρίες μου, χάρτες και οδηγούς, μαγαζιά και προτάσεις για μέρη εντός και εκτός Ελλάδος, (αναλυτικά στο menu περιπλανήσεις), με gluten free σημεία ενδιαφέροντος. Θα προσπαθήσω να τα ανανεώνω με ο,τιδήποτε φρέσκο βρίσκω στο διαδίκτυο.